Kent A. Fotoskola

Hur du blir en professionell fotograf

Visa dina verk för en liten målgrupp

Internet är ett fantastiskt ställe för att dela med dig av ditt arbete och lärande om fotografering. Det är dock också en mycket opersonlig plats. Alla ser tusentals bilder om dagen från hundratals människor. Även om det såklart finns möjlighet kan det vara svårt att få riktig kritik och utvärdering av ditt arbete över internet.

Hitta ett fåtal personer och sätt ihop en grupp för att visa fysiska bilder. Du vill till sist skjuta själv men att se hur andra relaterar till dina bilder är viktigt för din tillväxt. Ju mer de blir vana vid ditt arbete och din stil desto bättre kommentarer och tankar kommer de att ha om dem.

Dessa människor behöver inte vara fotografer. De kan vara vänner och kreatörer men även andra människor. En bra hård kritik från din partner kan vara mycket värdefullt. Det kan ibland vara svårt att höra först men ta reda på hur de verkligen känner för en bild. Din partner kommer att känna dig tillräckligt bra för att vara ärlig och inte hålla tillbaka och det kommer att vara nyttig kritik. Ta reda på vad de gillar och vad de inte gillar.

Denna artikel är sponsrad av gåvokortet av gåvokortspecialisten som länge varit en av våra uppdragsgivare.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Kent A. Fotoskola

Tema av Anders Norén