Kent A. Fotoskola

Hur du blir en professionell fotograf

Studera gallerier, magasin och fotoböcker

Ett av de bästa sätten att utveckla din egen stil är att titta på andras arbeten. Gå till gallerier, köp fotoböcker och studera bilder av bra fotografer. Internet är ett bra ställe att se fotografering men det är så lätt att gå vilse. Gallerier och böcker är kurerade av en anledning. Studera bilderna och tänk på hur de gjordes och ta reda på kontexten bakom dem. Ibland kommer bilder att slå dig om du känner till sammanhanget bakom dem men andra gånger kan det vara viktigt att lära dig fotografen och historien bakom bilden. Detta lägger till ett annat lager till din uppskattning. Testa att fotografera blommor du köper via svenskablombud.se

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Kent A. Fotoskola

Tema av Anders Norén