Kent A. Fotoskola

Hur du blir en professionell fotograf

Fotografera

Det här är så enkelt och det är nyckeln till allt och måste sägas. Så många människor tar bara med sina kameror ut på resor eller under sin semester. De går till platser som är populära för fotografering såsom bergskedjor, djurparker, trädgårdar, safaris, söta städer eller städer med stor arkitektur.

Detta hör fotografering till men du bör också ta bilder under din vardag precis som Kent har gjort under sin fritid. Han älskar att fotografera och enligt honom själv är det något han blivit mycket bättre på genom åren då han ständigt har med sig sin kamera.

Använd även en mobiltelefon när du inte kan ta din huvudkamera med dig.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Kent A. Fotoskola

Tema av Anders Norén