Kent A. Fotoskola

Hur du blir en professionell fotograf

Om Kent

Mitt namn är Kent och jag har under flera år jobbat som fotograf specialiserad inom läkemedel och för apotekare.

Jag har fotograferat allt från nya produktbilder till apotekslokaler vilket jag har trivts med. Tidigare har jag jobbat med fönsterputs i Solna och stor Stockholm för att ha råd att överleva innan jag fick tillräckligt betalt som fotograf.

Mitt mål var att lära känna mina kunder på ett personligt plan och försöka skapa en unik historia kring varje produkt och komponera tidlösa fotografier som kunden kunde använda i flera år framöver.

Jag hade jobbat i 15år innan första symptomet kom. Jag kunde inte sitta ner och hela höften och ljumskpartiet gjorde så pass ont att jag var tvungen att sluta som fotograf.

Jag fick flera olika remisser och tillslut kom det fram att jag hade kronisk prostatit. En inflammation som orsakar otrolig smärta och som är väldigt svår att bli av med.

Jag testade hundratals metoder och tillslut föll det på Robert hos prostatithjälpen som med relativt enkla medel hjälpte mig att bli av med den värsta smärtan.

Efter de behandlingar jag dagligen använder så har jag äntligen gått tillbaka till det jag håller varmast om hjärtat, fotografering.

© 2019 Kent A. Fotoskola

Tema av Anders Norén